Kompetanse

Hos oss blir du alltid møtt av ansatte som er helsefaglig utdannet, og vi legger stor vekt på både erfaring og høy kompetanse.

Trygghet

Vårt mål er at du skal føle deg trygg på at du får den hjelpen du trenger når det gjelder bruk og kjøp av de ulike produktene vi fører. Du skal føle deg trygg på at vi vil gjøre vårt beste til å holde oss oppdatert i nye produkter som vil være til nytte for deg. Du skal føle deg trygg på vår kompetanse når vi gir deg råd og veiledning.

asnatte

Tilgjengelighet

Banda Follo er den eneste bandagistbutikken i vårt distrikt. Butikken ligger sentralt i Ski/Follo og har åpent hele 6 dager i uken. Med lokal tilhørighet vil vi at du som kunde skal kunne få personlig kontakt og oppfølging. Mye kan bestilles over telefon, men ofte er det best å få ta og føle på produkter samt få personlig veiledning ansikt til ansikt. Det kan du få hos oss og gjerne over en kopp kaffe/te. Vi legger stor vekt på diskresjon så hvis du ønsker det kan vårt samtale/prøverom benyttes. Alle våre medarbeidere har taushetsplikt. Trenger du av ulike årsaker å avtale et hjemmebesøk så er vi aldri langt unna. Vi er lokalkjent og bor selv her i Follo!

Banda Follo er med i bandakjeden

Banda Follo er tilknyttet bandagistkjeden og har mer enn 200 helsearbeidere som jobber tett med leger, stomisykepleiere, uroterapeuter, hjemmesykepleien, pasientforeninger og produsenter av utstyr. Når du handler eller søker råd i en bandabutikk, er dette en butikk som kan sitt fag.

Velkommen til vår butikk i Ski!